977560300 / 645818361 direccio@sernic.cat

Qui  Som

La seva serraleria

La nostra empresa esta situada a la població de Les Borges del Camp, a la provinica de Tarragona. La recent incorporació a una nau del Poligon Industrial, ens ha permès ampliar les nostres possiblitats i serveis, i aixi augmentar els tipus de fenyes a realitzar, tinguen actualment una bona capacitat per feines de major volum i varietat.

En la visita a la nostra web, es podra observar les fenyes generals que fem o que estem capacitats a realitzar, haven-hi la possiblitat de poder incorporar nous tipus de treballs segons les demandes realitzades.

Actualment, realitzem tot tipus de feines de serralleria en acer inoxidable i ferro, ja sigui per particulars o per el sector de la industria. També treballem amb soldadura d’alumini mitjançant maquinaria Fronius que es garantitza una gran qualitat.

La novetat principal que em incorporat es el pont grua, que ens permet treballar amb fenyes de mes volum i pes.

La nau a part ja esta adaptada, tinguen una entrada gran i lliure d’obstacles, per treballar amb camions, diposits, contenidors, i coses de una certa grandaria sense cap complicació.

Desitgem que la visita per la nostra web sigui del vostre agrat, i no dubteu per qualsevol consulta sense cap compromis, enviar un missatge al correu electronic o trucar als numeros indicats, on els intentarem atendre lo millor que poguem.

Consultin’s el seu  projecte i li donarem la millor solució

El nostre Equipament

Comptem amb el millor material per fer le feines amb el màxim de qualitat.

Pont grua
Permet treballar amb feines de més volum i pes

Maquinària Fronius
Garantia de qualitat.

Una nau adaptada
Amb una entrada gran i lliure d’obstacles, per treballar amb camions, dipòsits, contenidors.

Poligon Industrial Borges C/Industria, Parcela G Les Borges del Camp (Tarragona)

645 818 361

977 560 300